Dé natuurlijke
boomkweker

 • https://www.vanijmeren.nl/
 • https://www.vanijmeren.com/
 • https://www.vanijmeren.fr/

Dak Zilverlinde

Tilia tomentosa 'Brabant' Dakboom

Maat

 • Gratis bezorgd vanaf €395,-
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Meer dan 1500 uitstekende reviews.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

De Tilia tomentosa ‘Brabant’ dakvorm (daklinde) heeft een brede kegelvormige kroon met groen blad dat in de herfst licht geel kleurt. In juli verschijnen er sterk geurende bloemen. Geschikt voor alle grondsoorten.

Daklinde: natuurlijk en sfeervol.

Dakbomen winnen steeds meer aan populariteit en verwonderlijk is dat niet. Wie wil nu geen daklinde op het terras? Een dakboom geeft een bepaald vakantiegevoel, zorgt meteen voor een soort van uitgelaten en ontspannen vakantiesfeer. Het is wél zaak een kwalitatief goede daklinde of andere dakboom te kopen, bomen die op de juiste wijze zijn ontwikkeld dus en waaraan u lang plezier beleeft. Daklinde kopen? Kijk op onze site voor ons uitgebreide aanbod. Een daklinde bestellen kan vervolgens eenvoudig via onze website.

Daklinde kopen

Dakbomen worden dus vooral gebruikt op het terras. Als finishing touch. Wij hebben daklindes die ook meteen voor die sfeer zorgen, onze bomen zijn namelijk al ontwikkeld en de bladgroei zorgt al meteen voor de gewenste schaduw. Een daklinde zorgt voor de zo typische zomerse sfeer. Alsof je ergens in Spanje op een terras zit. Onze dakbomen zijn van uitstekende kwaliteit, van de beste kwaliteit zeg maar gerust. Behalve sfeer worden de dakbomen vaak gebruikt als natuurlijke parasol. Praktischer dan een gewone parasol ook, want je hoeft je geen zorgen te maken dat je ‘parasol’ weg waait en bovendien hoef je niet met de voet van een parasol te slepen; doorgaans een loodzwaar karwei. Dakbomen zijn behalve mooi en sfeervol dus ook gewoon erg praktisch. En het mooie is, bij ons bestel je je droomboom gewoon online. Een daklinde bestellen kan gewoon via onze site. Vanaf je terras dus, achter een welverdiend drankje na een dag hard werken.

Linde dakboom kopen

Er zijn verschillende soorten dakbomen beschikbaar; van Chinese moerascipres tot de dakeik en de dakmagnolia. Ook de dakplataan, de dakprunus, de daksierappel en de daktulpenboom behoren tot ons uitgebreide assortiment. En nogmaals: een linde dakboom kopen en een linde dakboom bestellen doet u online. U hoeft er de stoel niet voor uit en dus uw terras niet voor af.


Mediterraanse tintje

Daklindes geven dat Mediterraanse tintje aan je terras achter je eigen huis. Bovendien: je kunt de dakbomen gewoon laten staan. Een door ons geleverde dakboom komt de winter prima door en zorgt in de volgende zomer voor bladgroei en is daardoor dé ideale parasol voor elk terras. En wees eerlijk: een natuurlijke parasol staat toch ook veel beter dan een gewone parasol? Laat u overtuigen en kijk op onze site voor het complete aanbod. Daklinde bestellen, daklinde kopen ? U bent bij ons aan het enige juiste adres. Voor wie op vakantie wil op eigen terras.

Blad

groen, grijsgroen

Bodemvochtigheid

kan op droge grond

Grondsoort

alle

Type-vorm

dakboom, dakvorm

Verharding

verdraagt verharding

Afmeting vierkant dak

L120 cm x B120 cm

Diameter kruisdak

150 cm

Diameter vierkant dak

150 cm

 • Gratis bezorgd vanaf €395,-
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Meer dan 1500 uitstekende reviews.

Bezoek onze boomkwekerij!

Als u bomen wilt selecteren in onze boomkwekerij, kunt u erop vertrouwen dat deze bomen grotendeels afkomstig zijn uit biologische teelt.

Klanten kochten ook:

Dak Moerbei Fruitless

Morus alba Fruitless Dakboom
De Dak Morus alba Fruitless is de Witte Moerbei zonder vruchtjes. Deze Dakmoerbei krijgt groen eivormig glanzend blad. De boom kan op een zonnige warme plaats. Qua grond is de boom niet veeleisend.
Vanaf 105,60

Dak Magnolia

Magnolia kobus Dakboom
De magnolia kobus is een Dakboom die voor de bladontwikkeling mooie witte openstaande bloemen krijgt. Hij is geschikt voor alle grondsoorten en ziektevrij.  De dakmagnolia, een natuurlijke parasol met prachtige, witte bloemenEen dakboom is niet alleen een lust voor het oog, het is bovendien een erg praktische boom. En zeg maar natuurlijke parasol. Een groene parasol vooral, en waarvan de schitterende bladgroei zorgt voor de zo gewenste schaduw op uw terras. Een dakmagnolia is zo’n specifieke dakboom. Wij bieden dakbomen van topkwaliteit, planten die zich blijven ontwikkelen door onze opvallende en bewezen goede teelttechniek.
Vanaf 118,50

Dak Sierkers

Prunus 'Umineko' Dakboom
De Sierkers "Prunus Umineko"is een mooie boom geschikt voor dakboom. In april bloeit de boom uitbundig met witte bloemen. Het is echt een mooie sierboom in iedere tuin, en ook gelijk te gebruiken als mooie bescherming tegen zon of te gebruiken om meer privacy hoeken te creeëren. Ook zeer geschikt in de kleinere tuinen. Kan tegen alle grondsoorten. Maar niet te nat.
Vanaf 95,80

Dak Glansmispel

Photinia fraseri 'Red Robin' Dakboom
De Photinia fraseri Red Robin 'Dakboom' is een groenblijvende dakboom met veel kleur. Hij is de laatste jaren erg populair. De bloeitijd is mei, juni en juli. Er komen witte bloemen in, en in het voorjaar lopen de bladeren rood uit. De boom groeit niet erg hard, maar krijgt uiteindelijk een mooi dicht bladerdek. De Dak Glansmispel laat zich heel makkelijk snoeien, en heeft weinig onderhoud nodig.
Vanaf 159,00
 • 9/10 (1600+ beoordelingen)
 • Rechtstreeks uit de Kwekerij
 • Accessoires direct meebestellen
 • Eigen Bezorgdienst
 • Hele jaar door leverbaar
 • Aanplanten mogelijk
 • Bezoek de kwekerij!
 • Ervaren familiebedrijf
i i