Algemene voorwaarden

Voor de particulier

Voor alle artikelen geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen gelden van oktober tot en met april ( afhankelijk van de weersomstandigheden ). Van april tot en met september (afhankelijk van de weersomstandigheden ) gelden andere prijzen, dit i.v.m. pot, kluit. Alle artikelen blijven eigendom van Boomkwekerij H.van IJmeren B.V. tot zij volledig zijn betaald. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Boomkwekerij H. van IJmeren B.V. behoudt zich het recht om ten allen tijden een order te annuleren. 

Als u een order annuleert storten wij uitsluitend het de kosten van de bomen / planten terug, aanplantkosten worden niet vergoed. Als wij om een reden buiten onze schuld om moeten herleveren worden hier kosten voor in rekening gebracht. 

Garantie / annuleringsvoorwaarden worden hier vermeld.

Wij mogen extra aanplantkosten offreren als wij onverziene extra kosten maken. Het is volledig vrijblijvend om dit te accepteren. 

Wij behouden ons het recht om een geplaatste webshopbestelling aan te passen en opnieuw aan te bieden. Het is volledig vrijblijven om dit te accepteren. 

 

Bedrijven

Voor bedrijven, boomkwekerijen, hoveniers gelden de H.B.N. voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

Als u als hoveniersbedrijf via onze site bestelt wordt dit als een particuliere bestelling behandeld. Mocht u gebruik willen maken van hoveniersprijzen, dan moet de aanvraag via de mail/telefoon gebeuren. 

 

Retouren

U heeft na de aankoop van het product gedurende een termijn van 14 dagen na ontvangst recht de overeenkomst te ontbinden.
Het product moet dan wel ongebruikt, onveranderd en indien mogelijk voorzien van orginele verpakkingen zijn.
Wij zullen na een dergelijke ontbinding vervolgens binnen een termijn van 14 dagen het reeds betaalde bedrag retour storten.

Verzendkosten

Kosten voor retourzending zijn ter allen tijde voor rekening van de klant. Uiteraard kunt u het product ook zelf retour brengen op onze kwekerij. 

Staat van het product

U kunt geen herroepingsrecht doen wanneer het geleverde product door de aard van het product niet kan worden terug gestuurd of wanneer het snel kan bederven of verouderen. Dit betreft bomen, planten en struiken geleverd met blote/kale wortel (zonder pot of kluit). Mochten de retourproducten beschadigd of verslechterd zijn dan komt de vermindering in waarde ter uwer rekening.