Bezorgservice

Bezorgen in Nederland


- Bestellingen (excl. aanplantkosten) boven de 350,- bezorgen wij GRATIS met onze eigen bezorgdienst, wij lossen naast de bus.
- Bestellingen onder de 350,- berekenen wij 29,95 verzendkosten, bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst, wij lossen naast de bus.

Levertijd 

Wij combineren uw bestelling in onze routes.

Houdt u er rekening mee dat u uw bestelling normaal gesproken binnen 1 á 2 weken ontvangt. In sommige gevallen of tijdens het hoogseizoen kan dit oplopen, wij informeren uw hier tijdig over en hopen op uw begrip. 

 

Uitzonderingen:


- Bezorging op de Waddeneilanden is altijd op aanvraag.

- Voor bezorging in Zeeuws-Vlaanderen worden standaard € 49,95 bezorgkosten in rekening gebracht, ook bij bestellingen boven de € 350,-

- Voor België gelden afwijkende tarieven, bezoek en bestel hiervoor op www.vanijmeren.be 

- Voor grote bomen vanaf 20/25 CM stamomtrek kunnen wij u extra transportkosten berekenen omdat wij dan in sommige gevallen een auto met laadkraan moeten inhuren. Deze extra transportkosten zijn door voor uw rekening, wij informeren uw altijd vooraf ter goedkeuring

Hoe wordt er gelost?

De bomen worden gelost naast de bus. Als de plantlocatie eenvoudig te bereiken is, dan is het ( in overleg met de chauffeur ) mogelijk om de bomen bij het plantgat te lossen. Dit wordt ter plekke beoordeeld door onze chauffeur. 

Waarmee wordt er bezorgd?

Een boom weegt al snel enkele tientallen tot honderden kilo’s. Het bezorgen, lossen en planten van de bomen is zwaar en speciaal werk. We werken daarom met eigen chauffeurs die hier behendig mee om kunnen gaan. Hele grote en zware bomen worden bezorgd door onze geselecteerde transportbedrijven.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij plannen de routes van de bestellingen gecombineerd. Zo besparen we kosten en het milieu. De klant kan altijd een voorkeur opgeven. Daar proberen we dan rekening mee te houden. Het gaat altijd in overleg met de klant.

Verzenden via PostNLVerzenden via PostNL

Bij Van IJmeren worden diverse bestellingen ook verzonden met PostNL de kosten hiervan zijn € 16,00 per pakket tot 25 kg. Om een beeld te creëren kunt u hieronder bekijken wat de voorwaarden zijn voor het verzenden via PostNL.

1 pakket tot 25 kg = € 16,00 

Wat verzenden wij met PostNL

Vraag naar de  mogelijkheden om te verzenden! Bel naar 0488-482266 of mail naar Info@vanijmeren.nl