Dakbomen

33
Lees meer...

Een dakboom kopen bij Van IJmeren

Een dakboom kopen doet u niet zomaar. U weet wat u wilt en dat is een dakboom van topkwaliteit. Bij Van IJmeren leveren we u die. Dankzij jarenlange ervaring en kennis die we bij het blijven doorontwikkelen van onze teelttechniek hebben opgedaan, leveren we de dakbomen die u in gedachte had.

 

Wat zijn dakbomen eigenlijk?

Dakbomen zijn bij uitstek geschikt voor het terras. Het mediterrane gevoel geeft deze natuurlijke overkapping een bepaalde sfeer, die direct na aanplant voorhanden is. Een warm vakantiegevoel zullen meteen aanwezig zijn wanneer de aanplant is voltooid. Van IJmeren.nl heeft dakbomen die al behoorlijk zijn ontwikkeld en meteen al een parasol-aangezicht geven. Schaduw wordt automatisch door de bladgroei gecreëerd, en zal dan ook het ultieme zomergevoel geven. Dakbomen kopen doe je bij van IJmeren.nl. Gemakkelijk on-line dakbomen bestellen en gaan voor de beste kwaliteit. Dakbomen kopen en in de tuin zetten geeft een behaaglijke sfeer. Na je drukke werkzaamheden, in de zomermaanden heerlijk luieren onder een natuurlijke parasol. Geen moeilijk gedoe met de parasol opzetten en erachter komen dat er een scheur inzit of niet meer compleet is. Een dakboom is er altijd! Zomer en winter. In het voorjaar loopt de dakboom uit en geeft een volle parasol.

 

Dakbomen bestellen
De webshop beschikt over een grote voorraad verschillende soorten dakbomen. Een van de meest populaire soorten is de;
Dakplataan
De Platanus acerifolia dakvorm / dakplataan is een snelgroeiende boom met groot groen blad. De boom krijgt een afschilferende bast en is geschikt voor alle grondsoorten.U kunt kiezen voor een boom in een pot. Deze kan het hele jaar door worden geplant. Nog een aantal aantrekkelijke dakbomen zijn;

 

 • Chinese dakmoerascipres
 • Dakamberboom 
 • Dak kers pruim prunus
 • Dakmagnolia
 • Daksierkers
 • Daktulpenboom 
 • Dakplataan
 • Daksierpeer
 • Dakeik, dakiep en daklinde 
 • Daksierappel 
 • Dak magnolia
 • Dakmoerbei


Hoge kwaliteit bomen 
Al deze bomen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan een levenlang mee.
Voordelen van het dakbomen bestellen bij van IJmeren zijn;


• kwaliteit/prijs is prima
• De bezorgde bomen zijn altijd vers gerooid
• Snelle bezorging
• Leveren in een pot is mogelijk
• Meer dan 20 jaar ervaring

 

Dakbomen snoeien

Het snoeien van bomen en struiken is een vak apart. Een dakboom snoeien heeft weer hele andere eisen dan het snoeien van een klimplant. Het is makkelijk om te onthouden dat de boom het hardst groeit vanuit de dikkere armen, die vanuit de stam komen. Simpel gezegd, zal de boom het mooiste groeien, wanneer gesnoeid wordt op de zijwaarts gerichte 'armen'.
Snoeitijd zal plaats moeten vinden voordat de bladgroei gaat beginnen. Elke dakboom heeft zijn eigen specifieke snoeieisen. Het is het beste om advies te vragen aan een ervaren tuinier of een van de professionele medewerkers van van IJmeren.nl.

 

Een dakplataan kopen bij Van IJmeren

Een dakplataan kopen doet u niet zomaar. U weet wat u wilt en dat is een boom van topkwaliteit. Bij Van IJmeren leveren we u die. Dankzij jarenlange ervaring en kennis die we bij het blijven doorontwikkelen van onze teelttechniek hebben opgedaan, leveren we de bomen die u in gedachte had.

 

Online aanschaffen

Kiest u ervoor een dakplataan te kopen bij Van IJmeren dan kunt u een sterke boom verwachten met grote groene bladeren. Door de unieke vorm is een dakplataan uitstekend geschikt als natuurlijke parasol. De dakplataan die u bij ons kunt kopen is verkrijgbaar met een stamomtrek van 10/12 of 12/14 centimeter en heeft een stamhoogte van 230 centimeter in de pot. De gewone plataan is verkrijgbaar in meerdere maten.

 

De dakplataan planten

Wanneer u een dakplataan gaat planten is het een goed idee om vooraf advies in te winnen. Bij Van IJmeren kunnen we u bijvoorbeeld vertellen of het nodig is de plataan te ondersteunen met boompalen of niet. Ook geven we u graag meer tips over de afstand die u tussen de diverse bomen moet houden, wanneer u meer dan één dakplataan gaat planten.

 

Direct online een dakplataan kopen

U kunt uw dakplataan in onze webwinkel kopen. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Heeft u nog vragen over de dakplataan, dan kunt u contact opnemen. Wij vertellen er u graag meer over.

 

Een plataan kopen bij Van IJmeren

Wanneer u een plataan wilt kopen, bent u bij Van IJmeren aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde boomkwekerij waar u platanen in diverse uitvoeringen terugvindt. Door onze kennis en ervaring in te zetten kunt u bij ons een dakplataan, bolplataan, geleide plataan of knotplataan kopen.

 

Enkele kenmerken

De plataan is een grote, statige boom. Er wordt dan ook verwacht dat de boom sterk is en lang doorgroeit. Dat dit goed mogelijk is bewijzen de bomen van Van IJmeren. Kiest u ervoor bij ons een plataan te kopen, dan kunt u een kwaliteitsboom verwachten, een boom waar men vele jaren van geniet. Of u nu als hovenier een laan wilt verfraaien of als particulier een boom voor in uw achtertuin zoekt, een plataan kopen is bijna altijd een goede oplossing.

 

Meteen bestellen

Wilt u een plataan kopen, bestel deze dan direct op eenvoudige wijze in de webshop. U kunt de plataan afhalen of thuis laten bezorgen. Wij garanderen een vers gerooide boom van hoogwaardige kwaliteit.