Leibomen kopen

Leibomen online kopen bij Van IJmeren

Leibomen kopen kan gewoon online. Waar? Hier bij Van IJmeren natuurlijk. Wij zijn experts op het gebied van het opkweken van leibomen en bieden u bomen die tegen een stootje kunnen, bomen die van hoge kwaliteit zijn en zeker aanslaan.

Het aanbod dat u direct kunt bestellen

Ons assortiment leibomen bestaat uit diverse soorten. Zo kunt u bij ons terecht om plataan leibomen te kopen, maar ook Beverbomen zijn favoriet bij onze klanten. Beverbomen zijn uitstekend geschikt voor alle grondsoorten en krijgen vóór de bladvorming prachtige witte bloemen. Beverbomen worden ook wel Magnolia Kobussen genoemd en worden vaak gebruikt door hoveniers. Ook particulieren zien de pracht van Beverbomen en gebruiken ze vaak in de tuin.

De verschillende leibomen kunt u kopen via de webshop, waarbij de betaling vooraf gebeurt of bij aflevering. U kunt namelijk zelf bepalen of wij de bomen bij u bezorgen of dat u ze komt afhalen. In beide gevallen bieden we u vers gerooide leibomen uit onze eigen kwekerij. Kiest u ervoor leibomen te kopen bij Van IJmeren, dan kiest u voor:

Kwaliteit
Vakmanschap
Ruime keuze
Eenvoudig bestellen

Meer weten?

Denkt u erover leibomen te kopen bij Van IJmeren, maar heeft u eerst nog een aantal vragen? Stel ze gerust. Wij voorzien u graag van advies over het kopen van (lei)bomen.

Leilinde

Tilia europaea Pallida leiboom
Leilinde
De Tilia europaea 'Pallida' geleid heeft hartvormig groen blad. Takken zijn geelbruin maar worden snel erna bruinrood. Geschikt voor alle grondsoorten. Wanneer u een leilinde koopt dan wilt u natuurlijk een boom van hoogwaardige kwaliteit. Een leilinde die in de boomkwekerij van Van IJmeren is opgekweekt, is een sterke leilinde. Doordat wij onze technieken steeds blijven doorontwikkelen, kunnen wij altijd de beste bomen bieden.

De mogelijkheden

U kunt bij van IJmeren terecht voor diverse leibomen. De leilinde maakt natuurlijk deel uit van het assortiment. De leilinde heeft een hartvormig blad dat groen van kleur is en takken die geelbruin zijn. Al vrij snel worden de takken bruinrood. Kiest u ervoor bij ons een leilinde te kopen, dan kunt u genieten van een sterke boom die het heel goed doet in allerlei grondsoorten. Behalve uit de leilinde bestaat het aanbod leibomen onder andere uit de Beverboom en de leiplataan. Ook deze bomen kennen de kwaliteit van de leilinde.

Online bestellen

Zowel een professional, als een particulier, hoeft niet speciaal naar Opheusden te komen om een leilinde te kopen. Van IJmeren is namelijk in het bezit van een webshop, waar u de diverse leilinden eenvoudig kunt kopen. Zo maken we het u wel heel gemakkelijk. Maak nu uw keus en bestel direct.
€ 37,50 - € 475,00
Bestel

Leilaurier

Prunus laurier Novita
Leilaurier
De Prunus laurier Novita of Laurierkers is een groenblijvende leiboom. Het is een bloeiende laurier.. Hij heeft mooi glimmend donkergroen blad. Online Leilaurier kopen / bestellen
€ 105,00 - € 239,00
Bestel

Leiglansmispel

Photinia fr. Red Robin leiboom
Leiglansmispel
De Photinia fraseri Red Robin is een groenblijvende leiboom met veel kleur. Hij is de laatste jaren erg populair. De bloeitijd is mei, juni en juli. Er komen witte bloemen in.Leiphotinia online kopen / bestellen.
€ 159,50 - € 205,00
Bestel

Leiamberboom

Leiliquidambar Worplesdon leiboom
Leiamberboom
De Leiliquidambar styracifulua 'Worplesdon' is een boom die goed tegen kou en extreme regen kan. De boom krijgt groen blad dat in de herfst een mooie oranje-rode kleur krijgt. Geschikt voor alle (ook natte) grondsoorten.
€ 87,50 - € 140,00
Bestel

Lei Sierappel

Malus Red Sentinel leiboom
Lei Sierappel
De Malus 'Red Sentinel' Leivorm krijgt witte bloemen en in het najaar rode sierappeltjes die lang blijven hangen. Geschikt voor kalkrijke klei- en zandgrond. Leiboom online kopen / bestellen.
€ 79,50 - € 89,50
Bestel

Leiplataan

Platanus acerifolia leiboom
Leiplataan
De Platanus acerifolia leivorm is een snelgroeiende boom met groot groen blad. De boom krijgt een afschilferende bast en is geschikt voor alle grondsoorten.
€ 45,00 - € 425,00
Bestel

Leimagnolia

Magnolia kobus leiboom
Leimagnolia
De magnolia kobus is een leiboom die voor de bladontwikkeling mooie witte openstaande bloemen krijgt. Hij is geschikt voor alle grondsoorten.
€ 80,00 - € 170,00
Bestel