Groenblijvende bomen

27

Groenblijvende bomen en struiken
 

Groenblijvende bomen en struiken zijn bomen en struiken die het hele jaar door hun blad behouden en kleur houden zodat u in het soms kale winterlandschap van Nederland ook in de wintermaanden een mooi uitzicht heeft en beschutting kunt hebben op bepaalde plekken in uw tuin. U kunt diverse soorten groenblijvende bomen kopen voor uw tuin, afhankelijk van uw eigen voorkeuren, de grondsoort en de grootte van uw tuin. U kunt groenblijvende bomen kopen in de webshop van Van IJmeren.
 

Soorten groenblijvende bomen en struiken
 

In het assortiment van Van IJmeren vindt u verschillende soorten groenblijvende bomen en u kunt hier uw favoriete groenblijvende bomen kopen. In het assortiment vindt u de glansmispel, de leiglansmispel de leilaurier, lei veldesdoorn en de taxus leiboom.
 

Groenblijvende bomen kopen
 

Als u overgaat tot groenblijvende bomen kopen dan zijn er een aantal factoren waar u rekening mee zult moeten houden. Zo kunnen de bomen verschillen in hoogte en is niet elke boom geschikt voor elke tuin. De leilaurier is een groenblijvende boom met glanzende groene bladeren welke eenvoudig in onderhoud is omdat deze ziektevrij is en goed gedijt in verschillende grondsoorten. De boom is erg populair als leiboom. De boom kan niet zo goed tegen een vochtige grond en is niet helemaal winterhard. De boom is populair als leiboom en de grootte kan worden bepaald door het snoeien. De glansmispel en de leiglansmispel zijn zeer kleurrijke bomen die gedurende het jaar van diepgroen tot prachtig vuurrood kleuren. De bomen zijn bladvast en kleurrijk gedurende het hele jaar. De bomen geven van mei tot en met juli prachtige bloemen en zo bieden deze bomen elk seizoen een ander uitzicht. De glansmispel is een boom die zowel solitair als als haag te gebruiken. De leiglansmispel zie je vaker als hoge boom en is populair als leiboom, maar zie je niet als favoriet als haag. De bomen hebben weinig zorg nodig, zijn relatief ziektevrij en hoeven niet vaak gesnoeid te worden. Wel hebben de bomen goede afwaterende grond nodig.
 

Groenblijvende bomen voor kleine tuin
 

Als u op zoek bent naar groenblijvende bomen voor kleine tuin dan kunt u het beste kiezen voor een boom welke niet al te hoog wordt en makkelijk te onderhouden is. Afhankelijk van de locatie in uw tuin en de middelen die u heeft voor het snoeien kunt u uw keuze maken uit het aanbod van Van IJmeren en groenblijvende bomen kopen in de webshop. Wij verkopen ook de accessoires oom de boom goed te planten zoals aanplantgrond, bamboestokken, bindbuis, boomband en boompalen.
 

Groenblijvende bomen bestellen bij Van IJmeren
 

Bij het groenblijvende bomen kopen bij Van IJmeren kunt u, wanneer u uw favoriete boom heeft geselecteerd, een keuze maken uit diverse formaten. De bomen zijn verkrijgbaar met verschillende stamomtrek en met pot of met kluit verkrijgbaar. De prijs is afhankelijk van het type boom en de grootte van de boom. U kunt tijdens het bestellen zelf aangeven hoeveel bomen u zou willen bestellen. Na het groenblijvende bomen bestellen krijgt u de bomen thuis afgeleverd of kunt u deze ophalen bij Van IJmeren.

 

Bladhoudend Photinia