Boomkwekerij Gelderland

Uw boomkwekerij in Gelderland

U woont in Gelderland en zoekt bomen om uw tuin mee te verfraaien? Dan is Van IJmeren het juiste adres. Wij beschikken over een breed aanbod aan sier- en laanbomen, die wij in onze boomkwekerij in Gelderland hebben opgekweekt tot sterke bomen. Jarenlange kennis en ervaring maken onze boomkwekerij in Gelderland tot één van de meest specialistische kwekerijen. Het resultaat is een ruim assortiment aan schitterende bomen.

Ook voor professionals

Van IJmerens boomkwekerij in Gelderland is er niet alleen voor particulieren. Tot onze klantenkring behoren ook hoveniers en andere kwekerijen, die onze bomen veelvuldig gebruiken. Menige laan en menig park in Nederland is verfraaid met bomen vanuit onze boomkwekerij in Gelderland.

Vakmanschap

Dat bomen kweken expertise vereist, weten we maar al te goed bij Van IJmeren. Onze boomkwekerij in Gelderland staat bekend om de vers gerooide, sterke bomen, die zowel met kluit als zonder kluit geleverd kunnen worden. Dankzij het jarenlang doorontwikkelen van teelttechnieken kunnen wij u kwaliteit tegen een voordelige prijs leveren.

Direct bestellen

Uw bomen bestelt u eenvoudig in de webwinkel. U bepaalt zelf of we de bomen bij u afleveren of dat u ze komt ophalen bij onze boomkwekerij in Gelderland. Heeft u eerst nog vragen die u graag beantwoord ziet? Neem contact met onze boomkwekerij in Gelderland op en wij vertellen u meer.