Bomen online

Bomen online kopen

Voor het kopen van mooie en sterke bomen hoeft u uw huis niet meer uit. Van IJmeren, specialist in het opkweken en vormen van bomen, verkoopt bomen online. Bomen die in overleg opgehaald worden of thuis worden afgeleverd en die sterk zijn en goed aanslaan.

Het aanbod in de webshop

In onze webshop vindt u de diverse bomen die wij online aanbieden. Een breed assortiment laanbomen, maar ook de bolbomen, kubusbomen en leibomen zijn goed vertegenwoordigd. Al onze bomen zijn van de hoogste kwaliteit en opgekweekt door experts. We zijn tevens gespecialiseerd in handveredeling. Het resultaat hiervan is dat als u bij ons bomen online koopt, u een boom ontvangt die sterk is en na plaatsing uitgroeit tot een prachtig geheel.

Bomen die u online koopt bij Van IJmeren zijn vers gerooid en kunnen, indien gewenst, met kluit geleverd worden. Kiest u ervoor dat we de bomen bij u afleveren, dan is ook het door ons laten aanplanten ervan mogelijk.

Professionals en particulieren

Van IJmeren boomkwekerij levert bomen aan hoveniers of kwekerijen, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Wie er ook voor kiest onze bomen online te kopen, wij verzekeren hen van:

✓ Sterke bomen
✓ Hoge kwaliteit bomen
✓ Vers gerooide bomen

De bomen kunnen desgewenst bij u thuis afgeleverd worden of opgehaald worden bij ons in Opheusden.

Zuilvormige Tulpenboom

Liriodendron tulipifera Fastigiatum
Zuilvormige Tulpenboom
De Liriodendron tulipifera 'Fastigiatum'is een smalle boom met groen blad en krijgt op latere leeftijd bloemen. Is geschikt voor alle grondsoorten.
Bestel

Trompetboom

Catalpa bignonioides
Trompetboom
De Catalpa bignonioides ook wel Trompetboom genoemd, is een boom met een spreidende, ronde kroon. Het blad van de boom is frisgroen, en in de herfst kleurt het blad geel. De boom krijgt witte bloemen en is geschikt voor klei- en zandgrond.
Bestel

Amberboom (Worplesdon)

Liquidambar styraciflua Worplesdon
Amberboom (Worplesdon)
De Liquidambar styracifulua 'Worplesdon' is een boom die goed tegen kou en extreme regen kan. De boom krijgt een smalle kroon met groen blad dat in de herfst een mooie oranje-rode kleur krijgt. Geschikt voor alle (ook natte) grondsoorten.
Bestel

Beverboom

Magnolia kobus
Beverboom
De Magnolia kobus wordt een brede niet hoge boom. Voor de bladontwikkeling krijgt de boom openstaande witte bloemen met een doorsnede van 10 CM. Op latere leeftijd bloeit hij rijkelijk. Geschikt voor alle grondsoorten.
Bestel

Appelboom

Oude Appelboom Elstar
Appelboom
Mooie Laagstam Elstar appelbomen van ongeveer 15 jaar oud. Ze zijn zelfbestuivend en erg vruchtdragend. Oude fruitbomen online kopen / bestellen
Bestel

Amerikaanse Judasboom

Cercis canadensis
Amerikaanse Judasboom
De Cercis canadensis, ook wel de Amerikaanse Judasboom genoemd. De boom heeft een platte bolvormige kroon. Het blad is hartvormig en heldergroen. Voordat het blad ontstaat verschijnen er lichtroze bloemen. De boom groeit het beste op beschutte, zonnige en voedselrijke plaatsen het is een winterhard soort. Geschikt voor zand- en veengrond.
Bestel

Japanse Notenboom

Ginkgo biloba
Japanse Notenboom
De Ginkgo biloba is een bladverliezende boom, ook wel de japanse notenboom genoemd. Hij groeit eerst smal, later meer gespreid. Het blad kleurt in de herfst geel. Kan tegen alle grondsoorten.
Bestel

Kansenboom

Clerodendrum trichotomum
Kansenboom
De Clerodendrum trichotomum, ook de kansenboom genoemd is van nature een meerstammige struik die soms tot boom wordt gekweekt. Deze boom heeft een ronde kroon met een groen blad. In augustus/september komt er een witte bloem met een rode kelk in de boom, en in het midden van die kelk zit een blauwe vrucht. De boom moet op een zonnige en warme plek staan en is geschikt voor zand- en veengrond.
Bestel

Honingboom

Sophora japonica
Honingboom
De Sophora japonica, heeft een ronde kroon met donkergroen geveerd blad. In de herfst verschijnen grijze peulen. Na 10-15 jaar komen de eerste roomwitte bloemen. Deze boom heeft weinig last van ziekte en aantastingen. Geschikt voor klei-, zand- en kalkrijke grond.
Bestel