Bomen kopen

Bomen kopen bij een kweker met kennis en ervaring

Als u bomen wilt kopen waar u nog lang plezier van heeft, is uw keuze voor Van IJmeren een goede. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn wij prima in staat bomen te verkopen die sterk zijn en die snel zullen aanslaan.

Het bomenassortiment

Bij Van IJmeren kunt u kiezen uit laanbomen en sierbomen. De bomen die wij verkopen worden in onze eigen bomenkwekerij opgekweekt en zijn van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om leibomen, bolbomen of dakplatanen, bij Van IJmeren bent u aan het juiste adres. Kiest u er bovendien voor bomen bij ons te kopen, dan verzekeren we u van vers gerooide bomen. Dit komt de kwaliteit ten goede en maakt dat de bomen sterk blijven.

Uw bomen online kopen

Uw heesters, leilinden of kubuskomen kunt u online kopen. U bestelt ze gemakkelijk in onze webshop, waar u zowel vóóraf als achteraf kunt betalen. Tijdens het doen van een bestelling kunt u aangeven of u de bomen bij ons komt ophalen of dat u ze liever thuisbezorgd wilt hebben. Zo eenvoudig gaat dat bij Van IJmeren!

Alle bomen die u wilt kopen in onze webshop zijn:

✓ Van topkwaliteit
✓ Voordelig geprijsd
✓ Sterk
✓ Vers gerooid


Leilinde

Tilia europaea Pallida leiboom
Leilinde
De Tilia europaea 'Pallida' geleid heeft hartvormig groen blad. Takken zijn geelbruin maar worden snel erna bruinrood. Geschikt voor alle grondsoorten. Wanneer u een leilinde koopt dan wilt u natuurlijk een boom van hoogwaardige kwaliteit. Een leilinde die in de boomkwekerij van Van IJmeren is opgekweekt, is een sterke leilinde. Doordat wij onze techniekensteeds blijven doorontwikkelen, kunnen wij altijd de beste bomen bieden.    U wilt een leilinde kopen? Dan wilt u natuurlijk bomen van hoogwaardige kwaliteit. Een leilinde die in de boomkwekerij van Van IJmeren is opgekweekt, is een sterke leilinde. Doordat wij onze technieken steeds blijven doorontwikkelen, kunnen wij altijd de beste bomen bieden.
De mogelijkheden

U kunt bij van IJmeren terecht voor diverse leibomen. De leilinde maakt natuurlijk deel uit van het assortiment. De leilinde heeft een hartvormig blad dat groen van kleur is en takken die geelbruin zijn. Al vrij snel worden de takken bruinrood. Kiest u ervoor bij ons een leilinde te kopen, dan kunt u genieten van een sterke boom die het heel goed doet in allerlei grondsoorten. Behalve uit de leilinde bestaat het aanbod leibomen onder andere uit de Beverboom en de leiplataan. Ook deze bomen kennen de kwaliteit van de leilinde.

Online bestellen

Zowel een professional, als een particulier, hoeft niet speciaal naar Opheusden te komen om een leilinde te kopen. Van IJmeren is namelijk in het bezit van een webshop, waar u de diverse leilinden eenvoudig kunt kopen. Zo maken we het u wel heel gemakkelijk. Maak nu uw keus en bestel direct.
Bestel

Leiplataan

Platanus acerifolia leiboom
Leiplataan
De Platanus acerifolia leivorm is een snelgroeiende boom met groot groen blad. De boom krijgt een afschilferende bast en is geschikt voor alle grondsoorten.  

Een leiplataan online kopen bij Van IJmeren

  Een sterke leiplataan kunt u kopen bij Van IJmeren. Wij zijn een boomkweker met een eigen kwekerij van wel 10 ha. waar we al vele jaren bomen opkweken. Dankzij de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de loop der jaren is de leiplataan die u bij ons online kunt kopen van de allerbeste kwaliteit.  

Ons aanbod

  Bij Van IJmeren zijn we niet stil blijven staan. Wij zijn onze teelttechnieken blijven ontwikkelen en dit resulteert in bomen waar u nog jarenlang van kunt genieten. De leiplataan die u bij ons kunt kopen is een snelgroeiende boom, waarvan de bladeren een mooi groen dek vormen. Door meerdere bomen naast elkaar te plaatsen, kunt u het bladerendek vergroten.  

Direct een leiplataan kopen

  Bij Van IJmeren kunt u een leiplataan niet alleen kopen bij de kwekerij in Opheusden zelf, maar ook online in onze webshop. Als u wilt, kunt u de leiplataan niet enkel kopen bij ons, maar deze ook door ons laten aanplanten. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Wacht dus niet langer en bestel een leiplataan direct online.
Bestel

Leiamberboom (Worplesdon)

Leiliquidambar Worplesdon leiboom
Leiamberboom (Worplesdon)
De Leiliquidambar styracifulua 'Worplesdon' is een boom die goed tegen kou en extreme regen kan. De boom krijgt groen blad dat in de herfst een mooie oranje-rode kleur krijgt. Geschikt voor alle (ook natte) grondsoorten.
Bestel

Daktulpenboom

Liriodendron tulipifera Dakvorm
Daktulpenboom
De Liriodendron tulipifera Dakvorm, ook wel de Amerikaanse daktulpenboom genoemd is een snelgroeiende boom met een kegelvormige kroon. De boom heeft groen blad en krijgt gele tulpvormige bloemen. Geschikt voor alle grondsoorten
Bestel

Dakplataan

Platanus acerifolia dakboom
Dakplataan
De Platanus acerifolia dakvorm / dakplataan is een snelgroeiende boom met groot groen blad. De boom krijgt een afschilferende bast en is geschikt voor alle grondsoorten.
Bestel

Dakmoerbei

morus alba dakboom
Dakmoerbei
De Morus alba 'Macrophylla' in dakvorm krijgt groot donkergroen blad. De boom krijgt kleine framboosachtige vruchtjes en is geschikt voor een zonnige warme plaats. Geschikt voor alle grondsoorten.
Bestel

Bolplataan

Platanus Alphen's Globe
Bolplataan
De Platanus acerifolia 'Alphen's Globe', heeft een bolvormige kroon. De boom heeft groen blad dat in de herfst bruingeel kleurt en ook is de platanus acerfolia 'Alphen's Globe geschikt voor kleinere tuinen. De boom groeit in klei-, zand- en veengrond het beste.
Bestel

Bolesdoorn

Acer platanoides Globosum
Bolesdoorn
De Acer plat. Globosum wordt ook wel de bolesdoorn genoemd. Een HALFCM is erg mooi in kleine tuinen en langs lanen. Hij stelt weinig eisen. Kan in klei- en zandgrond.
Bestel

Bolcatalpa

Catalpa bign. Nana
Bolcatalpa
De Bolcatalpa is een mooie bolboom geschikt voor de kleinere tuin. Hij krijgt frisgroen blad. Voor een mooie bol is ons advies de boom ieder jaar terug te snoeien. Hij loopt in het voorjaar weer mooi uit. Geschikt voor vele grondsoorten.
Bestel

Zuilvormige Tulpenboom

Liriodendron tulipifera Fastigiatum
Zuilvormige Tulpenboom
De Liriodendron tulipifera 'Fastigiatum'is een smalle boom met groen blad en krijgt op latere leeftijd bloemen. Is geschikt voor alle grondsoorten.
Bestel

Zuilbeuk

Fagus sylvatica Dawyck
Zuilbeuk
De Fagus sylvatica 'Dawyck', ook wel zuilbeuk genoemd, heeft een smal zuilvormige kroon met eivormig donkergroen blad. De boom bloeit met kleine bloemen, en als die zijn uitgebloeid krijgt de boom nootjes. De boom is pas op latere leeftijd rijkdragend. Geschikt voor zand- en veengrond.
Bestel

Zuilvormige Eik

Quercus robur Fastigiata
Zuilvormige Eik
De Quercus robur 'Fastigiata, heeft een zuilvormige kroon met groen blad. Er groeien eikels aan de boom. De Quercus robur 'Fastigiata is erg geschikt voor smalle lanen en straten. Kan op zand- en kalkrijke grond.
Bestel

Treurpeer

Pyrus salicifolia Pendula
Treurpeer
De Pyrus salicifolia 'Pendula' is een treurpeer met takken die recht naar beneden groeien. Aan de boom zit smal zilvergrijs blad. Als het blad verschijnt komen er ook onopvallende creme/witte bloemen aan de boom. Verdraagd droogte. Geschikt voor klei-, zand- en kalkrijke grond.
Bestel

Gele Treurwilg

Salix Sepulcralis Chrysocoma
Gele Treurwilg
De Salix sepulcralis 'Chrysocoma', heeft een breede treurende kroon met smal groen blad dat in de herfst geelgroen kleurt. Aan de hoofdtakken hangen dunnen takken recht naar beneden. De jonge takken zijn opvallend geel. Geschikt voor alle grondsoorten. De Treurwilg is een soort van de wilgenfamilie en kan een hoogte bereiken van tussen 10 tot 20 meter. De glanzend bruine takken zijn hangend, vandaar dat de boom treurwilg heet. De bladeren zijn ongeveer 5 tot 10 CM lang. De bovenkant van het blad is groen en de onderkant blauwachtig groen. De treurwilg zie je het meest van alle wilgen. Een treurwilg plant je in vochtige grond. Een volledig uitgegroeide treurwilg wordt tot twintig meter hoog. De boom begint al vroeg uit te lopen dat is meestal half februari. de Treurwilg is een makkelijk boom en is makkelijk te snoeien. hij lijkt een treurige stemming te geven maar dat valt erg me. het staat erg mooi bij vijvers of parken. /> />Bij Boomkwekerij Van IJmeren isSalix Sepulcralis 'Chrysocoma' ook verkrijgbaar in verschillende soorten maten en prijzen.
Bestel

Roodbladige treursierappel

Malus Royal Beauty
Roodbladige treursierappel
De Malus Royal Beauty geeft naast zijn sierappels ook een prachtig veelkleurig blad. Het is een rijk bloeiende Bloesemboom.
Bestel