Bomen kopen

Bomen kopen bij een kweker met kennis en ervaring

Als u bomen wilt kopen waar u nog lang plezier van heeft, is uw keuze voor Van IJmeren een goede. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn wij prima in staat bomen te verkopen die sterk zijn en die snel zullen aanslaan.

Het bomenassortiment

Bij Van IJmeren kunt u kiezen uit laanbomen en sierbomen. De bomen die wij verkopen worden in onze eigen bomenkwekerij opgekweekt en zijn van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om leibomen, bolbomen of dakplatanen, bij Van IJmeren bent u aan het juiste adres. Kiest u er bovendien voor bomen bij ons te kopen, dan verzekeren we u van vers gerooide bomen. Dit komt de kwaliteit ten goede en maakt dat de bomen sterk blijven.

Uw bomen online kopen

Uw heesters, leilinden of kubuskomen kunt u online kopen. U bestelt ze gemakkelijk in onze webshop, waar u zowel vóóraf als achteraf kunt betalen. Tijdens het doen van een bestelling kunt u aangeven of u de bomen bij ons komt ophalen of dat u ze liever thuisbezorgd wilt hebben. Zo eenvoudig gaat dat bij Van IJmeren!

Alle bomen die u wilt kopen in onze webshop zijn:

✓ Van topkwaliteit
✓ Voordelig geprijsd
✓ Sterk
✓ Vers gerooid